Indonesia Info

Indonesia Info

Indonesië is een fantastisch land met niet alleen prachtige natuur, maar ook veel cultuur, historie en vooral gastvrije en service gerichte mensen. Je gaat een onvergetelijke reis maken, namens ons: veel plezier.

Om de reis toch zo goed mogelijk voor te bereiden geven wij hier tips voor jullie reis. Controleer ons echter altijd. Wij proberen op de hoogte te blijven maar hebben de wijsheid niet in pacht en soms verandert iets heel snel.

In-reis-informatie

Benodigdheden

  • geldig paspoort (nog minimaal 6 maanden na aankomstdatum uit Indonesië). Indonesië accepteert geen nood- of tijdelijke paspoorten
  • geldig retour ticket

Visum

Toeristen uit Nederland, België maar ook andere EU landen kunnen tot 30 dagen vrij in Indonesië rondreizen voor hun vakantie. Een visum is niet noodzakelijk.

Nadere details vind je hier of je kunt je wenden tot de Indonesische Ambassade, Tobias Asserlaan 8, 2517 KC Den Haag, 070-3108100. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 13 uur.

Langer dan 30 dagen

Indien je langer wenst te reizen in de archipel kun je bij aankomst WEL een 30 dagen visum on arrival kopen en deze eenmalig bij een immigratiedienst verlengen met nogmaals 30 dagen. Houd er rekening mee in je planning dat bij een verlenging vervallen niet benutte visumdagen.

Immigrasi in Indonesië Mocht het noodzakelijk zijn dat je hier moet zijn. Houdt er dan rekening mee dat nette kleding op prijs wordt gesteld. Korte broeken, rokken armloze shirtjes wordne niet gewaardeerd en dan wordt de ingang geweigerd. Houdt verder rekening met lange procestijden en kom nooit op een vrijdag.

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us