Samen zijn we sterk!

Samen zijn we sterk!

Weinigen zal het zijn ontgaan. Afgelopen dagen is Sulawesi getroffen door een aardbeving gevolgd door een alles vernietigende tsunami. Eerder deze zomer is het noorden van het Indonesische eiland Lombok ook enorm geraakt door 2 zware aardbevingen. Lombok is een eiland dat grotendeels afhankelijk is van toerisme. Er wordt hard gewerkt aan de wederopbouw maar krijgt daarbij met behoorlijke tegenslagen te maken. Vele gezinnen zijn dakloos en wonen nog altijd in tenten of onder geïmproviseerde tenten van dekzeil. Primaire levensbehoeften als schoon vers water zijn schaars met het regenseizoen om de hoek, kunnen zij alle hulp gebruiken. De afgelopen weken is het rustiger geworden met de aardschokken wat de wederopbouw bevordert maar een uitbraak van malaria maakt de situatie onder de lokale bevolking, die niet woonachtig zijn in populaire toeristische locaties nog betreurenswaardiger. De gevolgen van de aardbevingen en tsunami in Sulawesi worden langzaam duidelijk maar zijn nu al hartverscheurend.

Omdat we samen nu eenmaal sterker zijn, willen wij in de maand oktober een inzameling gaan houden onder onze reizigers (en iedereen die wil helpen) ter ondersteuning van lokale organisaties die ter plekke zeer gerichte hulp bieden.
Wil jij doneren? Mail ons:  info@buditours.org en we mailen je de bankgegevens.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van het verloop van de actie gedurende de maand oktober. Wij hopen eind oktober een leuk bedrag te kunnen doneren!

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us