Bali

Bali

Eiland van rust, mooie stranden, uitdagend fietsen, serene tempels en eeuwen oude tradities

Tours

Spiritualiteit en strandplezier

Of je nu een van de vele prachtig gelegen tempels bezoekt of op 3000m hoogte de dageraad afwacht de mystieke uitstraling van het godeneiland is onontkoombaar. Ieder hoekje van het eiland ademt rust, sereniteit en spiritualiteit uit.

Het westen van Bali geeft met Pemuteran en Lovina een soepele overgang van het Moslimeiland Java naar de Hindoe-gewoonten van Bali.

Maak een wandeling over de dijken van een met de Unesco World Heritage bekroonde unieke Subaksysteem bewaterde rijstterrassen. Krijg inzichten in het eenvoudige boerenleven die leven te midden van hun rijstvelden. Volg de geur van kruidnagel, kaneel en wierook en laat je verrassen door een verborgen waterval in midden Bali.

Schrijf, blog en vlog alle indrukken van je af op de strandkussens van Casa … in Seminyak of ‘surf the waves’ in het zuiden van Bali om de vakantie ontspannen te eindigen.

Bali is een van de populairste eilanden in de archipel maar laat nog altijd voldoende ruimte om haar ware aard en identiteit in rust te ontdekken.

Een mooie korte reis is ‘Bali short’ een 5-daagse rondreis waarin je het, naar onze mening, mooiste van Bali ziet. Neem je de tijd en combineer je Bali niet met andere eilanden in de Indonesische archipel dan is onze rondreis Bali Complete een te overwegen reis. In 18 dagen krijg je een prachtig beeld van alle bijzondere plekken die Bali te bieden heeft met voldoende ontspandagen verspreid over de gehele rondreis.

Aan de andere kant door de ligging is verbinden juist iets dat heel goed kan met dit eiland. Bali is de verbinding naar de eilanden behorend tot het Nusa Tenggara gebied. Bali gecombineerd met Flores vind je in onze …. Rondreis en Bali gecombineerd met het zeer naturelle Sumba in onze … rondreis. Zoek je de uitdaging van een pittige vulkaanklim dan is de Bali-Lombok rondreis uiterst geschikt hierin wordt de intensieve klim van Mount Rinjani gecombineerd met heerlijk ontspannen aan een azuurblauwe zee.

Bali Highlights!

Tanah Lot

Zeker zien!

Menjangan Island, Lake Bratan, Munduk rain rainforest, Pura Besakih, Tampaksiring, Rijstterrassen met ‘subak’ irrigatie, Tanah Lot, Lembongan Island, een dansvoorstelling.

Zeker proeven!:

Bebek Betutu in Ubud (dag van te voren bestellen)

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us