Vakantie naar Indonesië 'Visa on Arrival' vrij

Vakantie naar Indonesië 'Visa on Arrival' vrij

Er is onlangs officieel bekend gemaakt dat Nederlanders die Indonesië bezoeken voor een vakantie (toeristishe doeleinden) van maximaal 30 dagen (verlenging niet mogelijk) vanaf heden geen visum meer nodig hebben. Deze regeling is alleen van toepassing bij aankomst en vertrek vanaf de volgende internationale (lucht)havens:

Soekarno Hatta, Jakarta,

NgurahRai, Bali,

Kualanamu, Medan,

Juanda, Surabaya,

Hang Nadim, Batam &

(vier internationale zeehavens).

Je arriveert in Jakarta en verlaat het land binnen 30 dagen via Jakarta of een van de andere hierboven vermelde lokaties dan is een visum  on arrival niet noodzakelijk. Maar als je internationaal via Yogyakarta aankomt (bijv. vanuit Kuala Lumpur) dan dien je op het vliegveld in Yogyakarta een Visum on Arrival aan te schaffen. Of bijv. wanneer je komt aan in Ngurah Rai, Denpasar Bali maar vanaf een niet boven vermelde luchthaven vlieg je naar een volgende internationale bestemming (bijv. Yogyakarta,  Makassar) dan is een visum on arrival nog steeds noodzakelijk.

Tevens kom je naar Indonesië voor familiebezoek, voor zakelijke doeleinden of voor meer dan 30dg dan is een Visa on Arrival nog steeds noodzakelijk.

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us