+6281802710136

Gastenreacties

Geweldige ervaring!

Donald en Gera Goudeketting - september 2019

Erg genoten van onze 11 dagen op Sumatra met onze geweldige gids Lenny en voortreffelijke chauffeur Aji. Hebben ons alles laten zien wat we besproken hadden en meer.
Ook 11 dagen op Java met onze chauffeur en gids Budi himzelf (stevige rijder, maar uitstekende gids) zijn prachtig geweest. Bijzonder was de heerlijke lunch bij hem thuis in Yokyakarta waar we gastvrij werden onthaald en getrakteerd werden op een heerlijke maaltijd.
Budi heeft ons meegenomen naar een aantal hele bijzondere plekken, die moet je kennen anders kom je hier nooit. We hebben daar erg van genoten. 

Wij vonden het verschil tussen Sumatra en Java enorm. Voor ons was het beter geweest om eerst Java en daarna Sumatra te doen. Sumatra veel natuur en veel rustiger, met hoogtepunten als Samosir en natuurlijk de Oerang-oetans en Java heel veel drukker en zeer toeristisch met een aantal bijzondere attracties zoals Borobudur, Prambanan en Bromo vulkaan.

Geweldige gidsen en chauffeurs

Familie Daalhuisen - april 2017

Wat een prachtige vakantie hebben we gehad! Dankzij jullie goede organisatie en de geweldige inzet van de gidsen en chauffeurs Helty en Wau,Sofyan en Budi Arta en de lokale gidsen hebben we al het moois van Indonesië mogen beleven. We zagen de prachtigste plekken, hadden leuke contacten met de bevolking, we kregen lekker fruit en andere snacks getrakteerd en deden de leukste activiteiten. Buditours. heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!

Zuid-Sulawesi met Budi Tours is een echte aanrader!

Familie Baarsma - februari 2016

Wij hebben een zeer goed advies gekregen over onze rondreis Zuid-Sulawesi (een op maat gemaakte reis). We hebben met volle teugen genoten. Hadden een fantastische chauffeur! Vooral het fietsen en lunchen bij de mensen thuis vonden we geweldig. De hele reis was een grote ervaring en heeft diepe indrukken achtergelaten.