Maak de reis die jij wilt maken

Maak de reis die jij wilt maken

Het land ervaren zoals jij het wilt ervaren dat is het doel van onze maatreizen. Iedere reiziger is anders en de reizen die wij organiseren zijn divers en gericht op het ervaren van Indonesië. Ook in onze maatreizen is er een keuze tussen nostalgische reizen; in betrekkelijk korte tijd langs de highlights van een eiland en lokale reizen waarbij de nadruk ligt op het ervaren van het hedendaagse Indonesische leven.

REIS OP MAAT

Individual

Voorbereiding en samenwerking zijn belangrijk als je een verre reis gaat maken waarin je specifieke reiswensen hebt. Na ons eerste contact waarin jullie aangeven wat jullie reiswensen zijn, mailen wij een reisschema inclusief offerte. Naar welk eiland van de archipel jullie ook willen dit eerste reisschema is het begin van onze samenwerking. Wij streven ernaar een reis samen te stellen die zo volledig mogelijk op jullie reiswensen is afgestemd. Wij zijn gevestigd in het land waar jullie naartoe gaan en geven tips en adviezen die passen bij de lokale situatie.

Zo werken wij!

Bij een maatreis zijn de contact momenten vaak intensief. Samen stellen we die reis samen die jullie graag willen maken. Na een eerste contact waarin jullie aangeven naar welk eiland je wilt, met hoeveel personen in welke periode en wat voor soort reis je wilt maken (natuur, cultuur, zeer actief of liever meer strand) gaan wij aan de slag en vertalen deze wensen naar een (eerste) reisschema.

Intentie om te boeken Een eerstre reisschema noemen wij vaak een praatstuk. Het is een eerste opzet. Wij maken aan de hand van de gegeven reiswensen een eerste reisschema (V1) inclusief een passende offerte (quote). Hierop geven jullie feedback en vervolgens mailen wij een aangepast voorstel en daarop geven jullie weer opmerkingen (of wellicht is het al helemaal naar tevredenheid). Als jullie tevreden zijn over het voorgestelde reisschema en aankomst- en vertrekdatum zijn bekend, controleren wij beschikbaarheid van kamers. Vervolgens mailen we een final reisschema voorzien van een passende quote.

Boeken (booking) Zodra aankomst- en verterkdatum bekend zijn maken wij een final reisschema en na akkoord op dat final voorstel, een zogenoemde ‘firm booking’ beginnen we jullie reis definitief in te plannen. Kamers worden definitief bevestigd,we plannen chauffeur en auto in en leggen excursies vast.

Bevestiging van boeking Wanneer dit allemaal schriftelijk aan ons bevestigd is door onze lokale mensen dan mailen we jullie een ‘bookings confirmation’ en hierbij sturen we direct de factuur met details voor betaling.

Kamer niet beschikbaar:  de gewenste kamer is niet beschikbaar dan bieden wij direct een alternatief. Indien mogelijk binnen dezelfde prijsklasse. Het aangeboden alternatief wordt vaak geblokt (is in het hoogseizoen net altijd een optie). Jullie ontvangen een aangepaste offerte (quote) en vervolgens bespreken/ mailen we het met jullie. Pas na jullie akkoord wordt er weer een definitief schema gemaakt en na akkoord daarop gaan wij jullie reis definitief inplannen. Wanneer jullie een bookingsconfirmation en een factuur hebben ontvangen is de reis bevestigd en geboekt.

Communicatie tussen boeking en reis Tussen een bevestigde reis (confirmed booking) en de eerste betaaldatum zit soms lange tijd. Een tijd waarin vragen altijd gesteld kunnen worden maar een intensief contact niet noodzakelijk is. Zodra jullie reis bijna van start gaat,wordt het contact weer intensiever.

Ontvangstbetaling Wanneer wij de volledige betaling (zie onze betaalvoorwaarden) hebben ontvangen, ontvangen jullie vouchers (indien gewenst en noodzakelijk), telefoonnummer van jullie eerste chauffeur en een gedetailleerd reisplan. Hierin staat belangrijke informatie als vertrektijden van treinen of pick up tijden op bepaalde dagen nogmaals weergegeven.

Tijdens de reis Gedurende jullie reis houden wij altijd contact met jullie chauffeur of begeleiders maar er zijn ook momenten waarop we jullie persoonlijk  spreken. Hebben jullie vragen dan kan dat direct (telefoonnummers geven wij voor aanvang reis in het document 'information guest booking') of via jullie chauffeur.

Na de reis Aan het einde van de reis ontvangen jullie een email met een evaluatieformulier.

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us