Persoonlijk samengestelde reizen

Persoonlijk samengestelde reizen

Persoonlijk samengestelde reizen of te wel pakketreizen zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen in het organiseren van rondreizen in de archipel. Een reiziger kan deze reizen 1:1 boeken of ze gebruiken als voorbeeldreizen en vervolgens een maatreis aanvragen via email.

Pakketreizen zijn verzorgde persoonlijke rondreizen voor reizigers die de archipel willen ervaren. Voor reizigers die het hedendaagse Indonesische leven willen zien en meemaken. Hierin hebben we de reizen zo samengesteld dat deze verschillende typen reizigers aanspreken. We brengen jullie sowieso langs de bezienswaardigheden van de eilanden. Maar vullen dit afhankelijk van de reiswensen aan met een leuke fietstocht door uitgestrekte rijstvelden, stops in kleine dorpjes en bijzondere ontmoetingen met vaak eeuwenoude culturen. Of een extra stop (met de auto) bij een lokale fabriek die een lekkernij van de streek maakt.

PAKKETREIS

icon-suitcase

Een vooraf samengestelde individuele reis van een bepaald aantal dagen tegen een vaste prijs. Vertrekdatum is flexibel en jullie kopen zelfstandig een vliegticket (indien gewenst kunnen we hierbij assisteren). De reizen zoals vermeld op onze website zijn pakketreizen speciaal voor jullie geselecteerd op basis van onze ervaring in het organiseren van reizen in de afgelopen 10 jaar. Voor iedere reiziger bieden wij pakketreizen die aansluiten bij hun reiswensen.

Bij vragen over onze pakketreizen neem je contact met ons op. Of kijk of een maatreis beter past bij jouw wensen voor een onvergetelijk persoonlijke Indonesië rondreis.

Zo werken wij!

Boeken (booking) Op onze site zien jullie die reis staan die jullie graag willen maken dan zijn de volgende stappen snel gemaakt. Je mailt ons welke reis (iedere pakketreis heeft een titel of code) je graag wilt maken en (als al bekend) wat je aankomst- en vertrekdatum is (internationale vliegticket koop je zelf). Vervolgens sturen wij deze reis ter bevestiging in een reisschema,dat reisschema geef je akkoord en dat is voor ons een zogenoemde ‘firm booking’ (als je iets wijzigt, wordt het een reis op maat).

Inplannen Reis We gaan nu jullie reis inplannen. Eerst boeken we hotels voor de gewenste kamers op jullie reisdata. Ook plannen we een chauffeur en auto in en leggen (indien noodzakelijk) excursies vast. Wanneer dit allemaal schriftelijk aan ons bevestigd is door onze lokale mensen dan mailen we jullie een ‘bookings confirmation’ en hierbij sturen we direct de factuur voor de reis met de details voor betaling.

Kamer niet beschikbaar:  de gewenste kamer is niet beschikbaar dan bieden wij direct een alternatief. Indien mogelijk binnen dezelfde prijsklasse. Het aangeboden alternatief wordt vaak geblokt (is in het hoogseizoen net altijd een optie). Jullie ontvangen een aangepaste offerte (quote) en vervolgens bespreken/ mailen we het met jullie. Pas na jullie akkoord wordt er weer een definitief schema gemaakt en na akkoord daarop gaan wij jullie reis definitief inplannen. Wanneer jullie een bookingsconfirmation en een factuur hebben ontvangen is de reis bevestigd en geboekt.

Communicatie tussen boeking en reis Tussen een bevestigde reis (confirmed booking) en de eerste betaaldatum zit soms lange tijd. Een tijd waarin vragen altijd gesteld kunnen worden maar een intensief contact niet noodzakelijk is. Zodra jullie reis bijna van start gaat,wordt het contact weer intensiever.

Ontvangstbetaling Wanneer wij de volledige betaling (zie onze betaalvoorwaarden) hebben ontvangen, ontvangen jullie vouchers (indien gewenst en noodzakelijk), telefoonnummer van jullie eerste chauffeur en een gedetailleerd reisplan. Hierin staat belangrijke informatie als vertrektijden van treinen of pick up tijden op bepaalde dagen nogmaals weergegeven.

Tijdens de reis Gedurende jullie reis houden wij altijd contact met jullie chauffeur of begeleiders maar er zijn ook momenten waarop we jullie persoonlijk  spreken. Hebben jullie vragen dan kan dat direct (telefoonnummers geven wij voor aanvang reis in het document 'information guest booking') of via jullie chauffeur.

Na de reis Aan het einde van de reis ontvangen jullie een email met een evaluatieformulier.