Reizen is ervaren, ervaren doe je met Budi Tours

Reizen is ervaren, ervaren doe je met Budi Tours

Een land kun je bereizen of ervaren en de de reizen die wij bieden zijn gebaseerd op het ervaren van Indonesië. We brengen jullie langs de bezienswaardigheden van de eilanden en vullen dit aan met een (lokale) ervaring. Een leuke fietstocht door uitgestrekte rijstvelden en stops in kleine dorpjes. Dineren bij mensen thuis, wandelen door prachtige natuur maar ook on route een stop met de auto bij een lokale fabriek die een lekkernij van de streek maakt. Onze reizen zijn in te delen in :

Pakketreizen

icon-suitcase

Een vooraf samengestelde reis van een bepaald aantal dagen tegen een vaste prijs. Vertrekdatum is flexibel en jullie kopen zelfstandig een vliegticket (indien gewenst kunnen we hierbij assisteren). De reizen zoals vermeld op onze website zijn pakketreizen. Niet alleen vind je in dit aanbod onze highlight-reizen; mooie afwisselende rondreizen waarin we je meenemen langs de highlights van de eilanden.

Ook geven we ons aanbod in onze ervaar-reizen, waarin we het ervaren van de hedendaagse Indonesische samenleving zoveel mogelijk benaderen. Vooral (oud) backpackers die hun rondreis (door tijdgebrek) minder goed zelf kunnen organiseren vinden hun ideale reiswensen terug in deze reizen.

Maatreizen

Individual

Voorbereiding en samenwerking zijn belangrijk als je een verre reis gaat maken waarin je specifieke reiswensen hebt. Na ons eerste contact waarin jullie aangeven wat jullie reiswensen zijn, mailen wij een reisschema inclusief offerte. Naar welk eiland van de archipel jullie ook willen dit eerste reisschema is het begin van onze samenwerking. Wij streven ernaar een reis samen te stellen die zo volledig mogelijk op jullie reiswensen is afgestemd. Wij zijn gevestigd in het land waar jullie naartoe gaan en geven tips en adviezen die passen bij de lokale situatie.

Alleen vervoer

Wilt je zelf de reis samenstellen en ben je alleen opzoek naar vervoer (auto/chauffeur/ treinkaarten/ binnelandse vluchten/ fast boats) dan geeft ons zustebedrijf DayToursJava mogelijk de antwoorden die jullie zoeken.

Fietsreizen

Naast korte fietsreizen over Java biedt Budi Tours ook een nieuwe manier van Java, Bali ervaren op de fiets. Voor deze reis krijgen jullie auto met chauffeur, lokale Engelssprekende gids en fietsen mee. Je rijdt een vooraf samengestelde route maar onderweg fiets je bepaalde delen van deze route. De gids fietst mee. De auto met bagage rijdt achteraan of juist vooruit. De overnachtingsplekken zijn vooaf vastgelegd vertrekdata zijn flexibel.

WFT-reis (wandel, fiets & tent)

icon-outdoor

Dit zijn 100% off the beaten track reizen. We stellen een globale route samen maar overnachtingsplekken zijn vooraf niet vastgesteld, we geven wel een indicatie. We proberen zoveel mogelijk onderweg te camperen. In de auto (met chauffeur) gaan tenten mee, fietsen achterop en samen met een lokale gids ervaren jullie het eiland. Onderweg wordt er geslapen in een hotel, bij mensen thuis en waar mogelijk wordt er gecampeerd.