Bali

Bali

Spiritueel Godeneiland met eeuwen oude tradities

Tours

Spiritualiteit en strandplezier

Of je nu een van de vele prachtig gelegen tempels bezoekt of op 3000m hoogte de dageraad afwacht, de mystieke uitstraling van het godeneiland is onontkoombaar. Ieder hoekje van het eiland ademt rust, sereniteit en spiritualiteit uit.

Het westen van Bali geeft met Pemuteran en Lovina een soepele overgang van het Moslimeiland Java naar de Hindoe-gewoonten van Bali. Maak een wandeling over de dijken van een rijstveld. En bewonder het unieke, Unesco World Heritage bekroonde, Subakbewateringssysteem. Krijg inzichten in het eenvoudige boerenleven die leven te midden van hun rijstvelden. Volg de geur van kruidnagel, kaneel en wierook en laat je verrassen door een verborgen waterval in midden Bali.

Schrijf, blog en vlog alle indrukken van je af op de strandkussens van La Plancha in Seminyak of ‘surf the waves’ in het zuiden van Bali om de vakantie ontspannen te eindigen. Bali is een van de populairste eilanden in de archipel maar laat nog altijd voldoende ruimte om haar ware aard en identiteit in rust te ontdekken.

Een mooie korte reis is ‘Bali short’ een 5-daagse rondreis waarin je het, naar onze mening, mooiste van Bali ziet. Neem je de tijd en combineer je Bali niet met andere eilanden in de Indonesische archipel dan is onze rondreis 'Best of Bali' een te overwegen reis. In 20 dagen krijg je een prachtig beeld van alle bijzondere locaties, die Bali te bieden heeft.

Zeker zien!

Menjangan Island, Bratan-meer, watervallen bij Munduk, Pura Besakih, Tampaksiring, Rijstterrassen met ‘subak’ irrigatie, Tanah Lot, Lembongan eiland, een Barong of Kecak dansvoorstelling.

Zeker proeven!

Bebek Betutu in Ubud (dag van te voren bestellen)

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us