Java

Java

(thee)plantages, historie, schildpadden en vulkanen

Tours

Passende bestemming voor iedere reiziger

Van het hedendaagse Jakarta in het westen tot het bijzondere blauwe vuur van Ijen in het oosten is Java het meest toegankelijke eiland in de archipel. Het aangezicht van theeplantages en cacaobomen op de hellingen van vulkanen, die als een gordel het eiland omarmen geven een enerverende variatie in serene rust en adembenemende vergezichten. Rijstveld, na rijstveld resulteert in een schakering aan groen die je niet eerder gezien hebt en met een eeuwige glimlach verwelkomt een Javaan je om deelgenoot te worden van hun vaak eeuwenoude tradities. Als de thee nog niet klaar staat dan wordt hij direct gemaakt, om jouw bezoek aan hun huis te eren. En er wordt nog snel een traditionele snack bijgekocht bij 't buurtwinkeltje (warung) op de hoek.

Het belangrijkste eiland in de archipel is voor iedere reizigers een perfecte vakantiebestemming. Alleen op Java kom je makkelijk je vakantiedagen door zonder je een moment te vervelen en voorzien van de perfecte mix van (historische) cultuur, schitterende natuur en voldoende ontspanning met of zonder strand.  In de Early Bird rondreis krijg je een bijzondere en lokale Java- ervaring. Wie de tropen echt wil ervaren, is gebonden aan de koele uren van de dag. Combinaties met andere eilanden zoals bijvoorbeeld Sumatra, Bali of Sulawesi vind je in Eilandenmix. Heb jij liever een actieve Java ervaring maar ook even ontspanning op het kleinere en gemoedelijkere Bali dan is onze Actief & Avondtuurlijk Java rondreis, iets voor jou. Een complete reis van 22 dagen waarbij je naast een buiten de gebaande paden Java-ervaring hebt ook heerlijk op Bali kunt ontspannen.

Java highlights!

De mooiste highlightreis op Java is omschreven in onze 12-daagse rondreis met privé-vervoer Nostalgisch Java. Een volledige rondreis die een goed en compleet beeld geven van het hedendaagse Indonesische leven maar ook aansluiten bij de historische highlights. Ook deze reis eindigen we met ontspandagen op Bali.

Zeker zien!

Preanger gebied, Papandayan, Borobudur, Bromo, Plantages, Nationaal Park, Ijen

Zeker proeven!

Ikan Mas (Goudvis), Keredok met Ayam Goreng in Bandung en Nasi Gudeg in Jogjakarta

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us