Sumatra

Sumatra

The nature on this Islands is just mind blowing

Tours

Eiland voor natuur en cultuurliefhebbers

Eiland van een prachtige mix in natuur, cultuur en ontspanning. Gedurende iedere rondreis die je op dit eiland maakt, of je nu de highlights bereisd of juist afwijkt van gebaande paden, kom je traditionele gewoonten en volkeren tegen die je inzicht geven in de historische en hedendaagse bijzonderheden. Tijdens het rijden van locatie naar locatie trekt de prachtige natuur aan je voorbij. Hoogtepunten zijn de mensapen in het Gunung Leuser Nationaal Park, het Toba meer, de Harau Vallei en het minder bekende maar adembenemende Kerinci Seblat. Strandontspanning vind je onder meer op Weh Island en net voor de kust van Padang.

Sumatra Highlights!

Een afwisselende reis langs de highlights vind je in onze Klassieke reis Medan tot Padang een toegankelijke reis voor iedere reiziger. Zoek je meer actie en wil je juist iets anders ervaren? Dan is de rondreis Lokale rondreis Sumatra passender. De kans op wilde Orang Utans en daarnaast een prachtige rondreis langs minder gebaande paden vind je in onze Off the beaten track Sumatra

Een korte rondreis in Sumatra laat zich ook erg goed combineren met andere eilanden in de archipel. Zo is de combinatie Sumatra, Java en Bali een geliefde reis. Voorbeelden hiervoor vind je in Eilanden Mix.

Zeker zien!

Orang Utan - jungle trek, Toba-meer, Karo Batak, Samosir, Kubu, Harau Vallei, Kerinci Seblat

Zeker proeven!

Padang in Padang, Ayam Kacang Bukittingi

Voor vragen of boekingen mail ons gerust

Contact Us